Rilette af varmrøg. ørred, tomatsalsa og marinerede asparges


ØRRED. Opskrift på Rilette af varmrøg. ørred, tomatsalsa og marinerede asparges

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Varmrøget ørred ca. 500 g
1 rødløg
50 g kapers
sal af 1 citron
ldt purløg og dild
4 tomater
ldt estragon
balsamico eddike
lidt safran
4 spsk. olivenolie
4 stk. asparges
krydderurter, f.eks. kørvel, dild og purløg
blandet salat (efter smag/årstid)

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Hak rødløg, kapers, purløg og dild.
•Skindet trækkes af den røgede ørred, og kødet plukkes af.
•Vend kødet med kapers, purløg og dild, ca. havldelen af det hakkede rødløg, samt citronskal.
•Tomaterne skæres i kvarte, indmaden tages ud, og de skæres i små stykker.
• Vend tomatstykkerne med resten af det hakkede rødløg, estragon, balsamico, safran og 3 spsk olie.
•Aspargesene skæres i tynde, skrå skiver, der blancheres. Vend dem med ½ spsk olie, lidt balsamico, og lidt blandede krydderurter.
•Salaten vendes med den sidste olie og lidt balsamico. Læg salat på en tallerken og anret lidt tomatsalsa over og omkring. Nu 'kugles' riletten ovenpå (f.eks. med en stor ske), og der toppes med de marinerede asparges og krydderurter.
(kilde: pinsefisk / Jan Jørgensen)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk