Havtasketournedos med parmaskinke og oliven-rosmarin-olie


HAVTASKE-TOURNEDOS. Opskrift på Havtasketournedos med parmaskinke og oliven-rosmarin-olie

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 havtaskebøffer á 100 g
4 pæne skiver parmaskinke
50 g gode sorte oliven med sten
1 dl god olivenolie
2 finthakkede skalotteløg
1 spsk friskhakket rosmarin

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Parmaskinken samles om bøfferne, evt. med en tandstik.
•Olivenkødet skæres fra stenene og lægges i olivenolien sammen med skalotteløg og rosmarin.
•Havtaskebøfferne grilles på hver side i ca. 4 min. på hver side, hvorefter de anrettes med olien omkring.
Servér f.eks. med en tomatsalat på bund af friske spæde spinatblade.
Tip: Olien bliver rigtig god, hvis den får lov at trække i køleskab et par dage.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk