Havkat med asparges og spinat


HAVKAT. Lækker opskrift på Havkat med asparges og spinat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g havkatfileter uden skind og ben (ca. 8 stk.)
evt. 16 muslinger (kan udelades)
12-24 asparges
200 g spinat
4 cocktailtomater
salt
Pynt: frisk timian
Tilbehør: Godt brød eller nye kartofler

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skyl spinaten grundigt (hvis der bruges frossen spinat skal den tøs op).
•Rens asparges, og skær dem i stykker af 4 cm.
•Rens muslingerne i koldt vand. Bank de muslinger, som har åbnet sig, hårdt i bordet. Hvis de ikke har lukket sig igen efter et par min., kasseres de.
•Bring vand i kog i en gryde med tætsluttende låg, og tilsæt salt når det koger.
•Rul havkatfileterne sammen på langs, og læg dem i det kogende vand, sammen med muslingerne. Læg låg på.
•Efter 2 min. tilsættes asparges og spinaten, og det hele dampes videre under låg i 2-3 min.
•Skær cocktailtomaterne i både, og krydr med lidt salt. Jævn saucen hvis det ønskes.
•Anret havkatruller, evt. muslinger, spinat og asparges på en varm tallerken, med tomatbåde og sauce. Pynt med en lille kvist frisk timian.
Servéres med godt brød eller nye kartofler.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk