Grillet havkat med radiser og rejer


GRILLET HAVKAT. Opskrift på Grillet havkat med radiser og rejer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
900 g (8 stk.) havkat koteletter
500 g nye kartofler
2 små poser radiser
1 bundt forårsløg
salt
dild
Tilbehør: fjordrejer

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skyl kartolerne og kog dem i 10 minutter i en gryde med saltet vand.
•Skær radiserne i kvarte, og skær forårsløgene ud i stykker af ca. 5 cm.
•Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt radiser og forårsløg - læg hurtigt låg på gryden igen, så dampen tilbereder grøntsagerne nænsomt.
•Tag gryden med ud til grillen, uden at tage låget af.
•Grill havkat koteletterne til de har fået pænt mønster, og ikke er rå i midten.
•Servér koteletterne med kartofler, radiser og forårsløg, samt fjordrejer og dild.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk