Persillestegt ising på bund af rødbede, æble og mango


ISING OPSKRIFT. Persillestegt ising på bund af rødbede, æble og mango

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2,25 dl rasp
0,75 bundt persille
1,5 stk citron usprøjtet
olivenolie
1,5 stk mango
salt og peber
900 g isingfilet
6 stk rødbeder
3 stk madæbler

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Fisk og krydderrasp: Rasp, persille (gem lidt til pynt), revet skal fra en halv citron og 1 tsk. salt blendes til det får en grønlig farve. Fileterne foldes så de har samme tykkelse over det hele. Vendes i krydderraspen og steges på en pande tilsat lidt olie ved svag varme i ca. 3 min. på hver side. Krydr evt. med lidt salt.
Bund af rødbede, mango og æble: Rødbeder, mango og æbler skrælles og rives på et rivejern. Blandes i en skål sammen med saften fra 1 citron, 1 tsk. olie, salt og peber.
Anretning: Form en rund bund af rødbede, mango og æble (se billedet), anret fisken ovenpå og pynt med en krydderurtetop af persille og evt. dild eller kørvel (hvad du har).
Morten anbefaler at servere retten med ovnstegte kartofter.
Tips: Kog små kartofler med skræl i ca. 5 min. Hæld vandet fra og tilsæt en smørklat. Lad dem svitse i yderligere 10-15 min. til de er møre. Drys med salt inden servering.

Venligst udlånt af www.skagenfood.dk