Delikatesser - Småkager


DELIKATESSER, opskrift Delikatesser småkager

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
27 stk.100 g hasselnøddekerner125 g mandler200 g blokchokolade3 spsk. finthakket pomeransskal2 spsk. finthakkede cocktailbær1 spsk. cognac½ tsk. stødt kanel2 tsk. vaniljesukker200 g melis2 æg½ tsk. bagepulver1-2 spsk. hvederasp.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skold, smut og mal mandler. Pisk æg og sukker luftigt. Bland mandlerne med bagepulveret og rør det over i æggemassen. Hak hasselnøddekernerne fint og kom også dem i dejen sammen med den finthakkede, godt afdryppede cocktailbær, kanelen, vaniljesukkeret og cognacen. Vend dejen godt og fordel den i en lille raspdrysset bradepande. Bag ved temmelig svag varme, 125-150 grader, i omkring et kvarter. Lad kagerne bliver kolde. Skær dem i passende firkanter og løsn dem forsigtigt.Bræk blokchokoladen i småstykker og smelt den over vandbad og rør i den. Hold kagerne i den ene spids og dyp dem i den lunkne, flydende chokolade, så halvdelen er dækket. Læg dem til ”tørre” på olieret pergamentpapir.