Cognacsyltede tyttebær


COGNAC-SYLTEDE TYTTEBÆR. Opskrift på Cognacsyltede tyttebær

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 60 min.

Nødvendige ingredienser
1 kg tyttebær
4 dl vand
1 stang kanel
1 kg Dansukker Syltesukker
1 dl cognac

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens og skyl bærrene. Kog vandet op i en gryde. Kom bær og kanelstang i og kog under låg i 5 minutter. Tilsæt syltesukker og kog i yderligere 2 minutter. Tag gryden fra varmen og rør cognac i . Rør til massen er kølet af, ellers flyder bærrene ovenpå. Hæld de syltede tyttebær i skoldede glas. Opbevares køligt. Rønnebær, som har fået lidt frost, er også velegnede. Kogetiden forlænges da til 10 minutter. Smager godt til vildt, fjerkræ og oksesteg.