Choko-noisetter


CHOKO-NOISETTER. opskrift på Choko-noisetter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
Ca.30 kager3 æggehvider160 g melis50 g hasselnøddekerner3 bitre mandler150 g rast. Fyld: 100 g blød nougat. Glasering: 100 g let bitter chokolade.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør æggehvider og sukker let og luftigt. Tilsæt de fint malede nøddekerner og raspen. Arbejd dejen sammen og lad den hvile et kvarters tid. Form små toppe og bag dem på en velsmurt, melet plade ved temmelig svag varme, 150 grader, i 20-25 minutter. Løsn dem fra pladen med en skarp kniv og lad dem svale af på en bagerist.Rør nougaten blød. Smelt chokoladen over vandbad og lad den blive håndvarm. Smør bunden af kagerne med et lag nougat og dyp dem herefter i den smeltede chokolade. Lad dem ”tørre” med bunden i vejret på et lunt, træk frit sted.