Cognacæg


COGNAC-ÆG. Opskrift på Cognacæg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
100 g smør eller margarine
1 1/2 dl piskefløde
300 g mørk chokolade
3 spsk Dansukker Lys Muscovadoråsukker
2 tsk Dansukker Vaniljesukker Fairtrade
4 spsk kakao
3 spsk cognac
Pynt
1 spsk kakao
4 spsk Dansukker Flormelis

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bring fløde og fedtstof i kog i en kasserolle. Tilsæt chokoladen i mindre stykker og derefter muscovadoråsukker, vaniljesukker og kakao. Rør, til chokoladen er smeltet. Tilsæt cognac. Lad det hvile i køleskabet natten over.
Formes til æg, som dyppes i en blanding af kakao og flormelis. Opbevares i køleskab.

Værd at vide
30 stk