Luksusroulade


LUKSUS-ROULADE. Opskrift på Luksusroulade

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
3 æg2 dl Sukker3 dl kokosmel3/4 dl kartoffelmel1 1/2 tsk bagepulver1 tsk VaniljesukkerFyld 11 dl piskefløde1/2 dl mælk150 g mørk chokoladeFyld 21 1/2 dl vand2 spsk hvedemel1/2 g safran1 æggeblomme150 g smør eller margarine1 dl Flormelis1 tsk Vaniljesukker

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Bland kokosmel, mel, vaniljesukker, bagepulver og vand i æggemassen.Fordel dejen på bageplade beklædt med bagepapir, og bag midt i ovnen ved 250° i ca. 5 minutter.Vend kagen ud på sukkerdrysset papir. Træk bagepapiret af kagen, og lad den køle af.Varm mælk og fløde op. Tilsæt chokolade i mindre stykker, og rør, til chokoladen er smeltet. Pisk en gang imellem, indtil massen er kølet af. Fordel chokolademassen på kagen.Bland vand, safran og mel i en kasserolle. Rør godt rundt, og lad det koge et par minutter. Rør æggeblommen i.Rør fedtstof, vaniljesukker og flormelis blødt. Bland det i cremen, lidt ad gangen. Fordel fyldet oven på chokolademassen. Rul rouladen sammen. Opbevar rouladen i køleskab.Hvis du skærer kagen i trekanter og pynter med flødeskum og lidt påskeslik, får du en fin kage.