Rejetærte med hytteost


REJETÆRTE. Opskrift på Rejetærte med hytteost

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
Dej
2 1/2 dl (150 g) hvedemel
100 g smør eller margarine
1 1/2 spsk koldt vand
1/2 tsk salt
1/2 tsk Brun Farin
Fyld
300 g rensede rejer
4 hårdkogte, hakkede æg
1 dl finthakket purløg
2 dl cremefraiche
2 dl hytteost
1-2 spsk revet peberrod
1/2 tsk salt
1/2 tsk Sukker
4 blade husblas
Pynt
100 g pillede rejer
citron
dild

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Bland alle ingredienser til dejen, tryk den ud i en smurt tærteform, og lad den hvile i køleskab i 30 minutter. Stik den med en gaffel, og bag den i ovnen ved 200° i ca. 20 minutter. Lad en køle af.
2. Læg husblassen i blød i koldt vand.
3. Pisk cremefraiche godt med elpisker. Tilsæt hytteost, salt, sukker og peberrod. Bland rejer, æg og purløg sammen. Opløs husblassen, og hæld den i fyldet. Hæld fyldet i tærten. Server med en frisk salat. Et glas kølig hvidvin passer også fint.