Påskesild med purløg


PÅSKESILD. Opskrift på Påskesild med purløg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
600 g rensede småsild
1 dl vand
1 spsk. salt
1/2 tsk. Sukker
1 tsk. friskkværnet sort peber
1 tsk. friskkværnet hvid peber
1 rødløg
1 1/2 dl hakket purløg
Lage
1 1/2 dl vand
1 1/2 dl eddike
1 1/2 dl Sukker

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skyld småsildene grundigt. Rul dem sammen med skindsiden udad og læg dem tæt i en gryde. Bland vand, salt og sukker og hæld det over sildene. Kog ved svag varme i 8-10 minutter. Hæld forsigtigt vandet fra, og læg derefter sildene i lag med peberkorn i et glas med låg. Afkøl sildene.
Kog vand, eddike og sukker. Afkøl det.
Hak løg og læg dem på silden. Hæld den kolde lage i glasset og stil sildene i køleskab i 1 døgn.