Flødetrøffel


FLØDETRØFFEL. Opskrift på Flødetrøffel

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
Ca. 30 stk.
225 g mørk chokolade
1 1/2 dl piskefløde
1 spsk. cognac (kan udelades)
100 g (1 3/4 dl) Dansukker Flormelis
1 spsk. stærk, kold kaffe
Kakaopulver

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kom fløde og chokolade i en rustfri kasserolle og lad det koge op. Rør, indtil chokoladen er smeltet, og blandingen er jævn. Lad det afkøle til rumtemperatur.
Rør kaffe, cognac og flormelis i. Rør, indtil massen er jævn. Dæk kasserollen til, og stil den køligt i 2 timer.
Form runde kugler, som rulles i kakaopulver. Læg i papirforme. Opbevares køligt.