Bløde banan-karameller


BANAN-KARAMELLER. Opskrift Bløde banan-karameller

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
ca. 30 stk.
50 g skumbananer, ca. 10 stk.
2 dl Sukker
1 dl piskefløde
50 g smør
150 g hvid chokolade

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Klip skumbananerne i meget små stykker, og bland dem med smør, sukker og fløde i en gryde. Opvarm ved svag varme, til alt er smeltet. Forsæt med at småkoge i 10 minutter under omrøring.
Rør chokoladen i, og rør til det er en glat masse. Tag gryden af varmen, og rør til massen bliver koldere og lysere. Hæld massen op i en smurt form, 20 x 30 cm. Lad massen stivne, og skær den derefter i små stykker.