Pærer i karamellage


PÆRER I KARAMELLAGE. Opskrift på Pærer i karamellage

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
10-12 små pærer
5 dl Sukker eller Rørsukker
3 dl kogende vand
2 spsk citronsaft
2 små stænger kanel
1 tsk Vaniljesukker
vand

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Skræl pærerne, men lad stilken sidde. Fjern kernehusene, og skær pærerne til, så de kan stå plant.
2. Smelt sukkeret til det bobler og er gyldent. Hæld forsigtigt det kogende vand i sukkeret. Hæld derefter citronsaften i. Bland vaniljesukkeret i.
3. Læg pærerne og kanelstænger i, og hæld kogende vand ved, til pærerne er dækket.
4. Lad det simre ved svag varme i 1 time.
5. Dæk kasserollen til, så pærerne holdes fugtige. Kan holde sig i køleskab i 2 uger.