Traditionelle julesild


JULESILD. Opskrift på Traditionelle julesild

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
2 salte sild
1-2 rødløg
1 gulerod
2-3 laurbærblade
10 hvide peberkorn
10 korn allehånde
5 kryddernelliker
1 lille stykke peberrod
Lage
1 dl eddike 12 %
2 dl vand
1 1/2 dl Dansukker Sukker
2 spsk. gule sennepsfrø

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens silden grundigt. Læg den i blød i rigeligt med koldt vand i ca. 12 timer. Udskift vandet efter et par timer.
Bland ingredienserne til lagen, og kog den op. Stil den til afkøling. Pil/skræl løg, gulerod og peberrod. Skæres i tynde skiver.
Tag silden op af lagen, og tør den af. Skær den i 2-3 cm brede stykker. Bland silden med grøntsagerne og krydderierne i et flot glas. Hæld lagen over. Lad silden stå i køleskab i mindst 2 døgn før servering.

Værd at vide
lækre julesild