Muscovadogravet laks


LAKS. Opskrift på Muscovadogravet laks

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
750 g lakseside
3/4 dl Dansukker Lys Muscovadoråsukker
3/4 dl salt
10 knuste, hvide peberkorn
10 knuste, sorte peberkorn
3-4 dl groft hakket dild

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skrab og tør laksesiden. Frys den i mindst 2 døgn. Bland salt, sukker og peber, og gnid laksen med det. Dæk bunden i en lav skål med dild. Læg laksesiden ovenpå med skindet mod dilden. Dæk laksen med resten af dilden. dæk skålen med plastfilm, og stil laksen i køleskabet i 2 døgn. Vend laksen en gang i mellem. skær laksen i tynde skiver, og server den med sennepssauce, dild og citron.