Alternativ sildesalat


SILDESALAT. Opskrift på Alternativ sildesalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
6 ferske sild
Fedtstof til stegning
Salt, hvid peber
Salat
1 rødløg
1 lille porre
1 rødt æble
200 g bacon skåret i tern
1 dl persille, gerne bladpersille
Fedtstof til stegning
Dressing
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. balsamicovineddike
1 revet fed hvidløg
1/2 finthakket rød chili
2 knsp. groftmalet sort peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens silden grundigt. Fjern rygbenet og skindet, så det bliver to fileter. Krydres med salt og peber. Skyl porre og persille grundigt. Hak persillen. Skær porren i tynde skiver. Pil rødløget, og skær det i tern. Skyl, halver og udkern æblet. Skær æblet i tynde skiver. Hak chilien fint.
Bland ingredienserne til dressingen sammen, og stil den til side.
Varm fedtstoffet op på en stegepande, og steg sildefileterne. Læg dem op på et fad. Steg æbleskiverne og løget, og fordel det over silden. Steg baconterningerne, og læg dem over silden. Drys med persille. Hæld dressingen over. Smager bedst varm, men kan også nydes lunken eller kold.