SILDESALAT. Opskrift på Alternativ sildesalat
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
(4 personer)
6 ferske sild Fedtstof til stegning Salt, hvid peber Salat 1 rødløg 1 lille porre 1 rødt æble 200 g bacon skåret i tern 1 dl persille, gerne bladpersille Fedtstof til stegning Dressing 2 spsk. Dansukker Lys Sirup 2 spsk. balsamicovineddike 1 revet fed hvidløg 1/2 finthakket rød chili 2 knsp. groftmalet sort peber
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens silden grundigt. Fjern rygbenet og skindet, så det bliver to fileter. Krydres med salt og peber. Skyl porre og persille grundigt. Hak persillen. Skær porren i tynde skiver. Pil rødløget, og skær det i tern. Skyl, halver og udkern æblet. Skær æblet i tynde skiver. Hak chilien fint. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og stil den til side. Varm fedtstoffet op på en stegepande, og steg sildefileterne. Læg dem op på et fad. Steg æbleskiverne og løget, og fordel det over silden. Steg baconterningerne, og læg dem over silden. Drys med persille. Hæld dressingen over. Smager bedst varm, men kan også nydes lunken eller kold.
|
|