Små kødboller i thaikarry med kokos


KØDBOLLER. Opskrift på Små kødboller i thaikarry med kokos

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500g Danpo hakket kyllingefars
1-2 tsk. rød thaikarry
1 ds. kokosmælk, evt. light
2 tørrede limeblade
1-2 rødløg
25g cashewnødder eller peanuts
150g sukkerærter
Fishsauce
Sukker
Evt. frisk koriander eller thai basilikum

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Form kødet til små kødboller ca. 32 stk.
Brun kødbollerne grundigt i lidt olie på en pande og læg dem til side.
Rist karry pastaen i lidt af kokosmælken, til det begynder at dufte. Tilsæt kødboller, resten af kokosmælken, limeblade, rødløg i både samt cashewnødder, og lad det simre i 6 min.
Kom sukkerærterne ved, kog endnu 1 minut og smag til med fishsauce og en anelse sukker.
Drys evt. med frisk koriander eller thai basilikum og server med ris.
Tilbehør: Kogte jasminris
Energi pr. portion: 2650kJ (631 kcal), Protein 21%, Fedt 31%, kulhydrat 48%