Lasagne med kylling, spinat og svampe


LASAGNE KYLLING. Opskrift Lasagne med kylling, spinat og svampe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500g Danpo hakket kyllingefars100 g bacon i tern1-2 fed hvidløg¼ kg svampe – feks shitake, østershatte, mark champignoneller porto belloo300g spinat½ dl soltørret tomatpure1/4liter hønsebouillon Salt, peber250g frisk mozzarella250g friske lasagneplader eller rulle

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Svits kylling, bacon og hvidløg i en stor gryde eller sautepande. Tilsæt snittede svampe og svits endnu nogle minutter.Kom spinat, tomatpure og bouillon ved, og lad det småkoge 5 min.Smag saucen til med salt og peber.Skær mozzarellaosten i tynde skiver.Kom lidt af saucen i bunden af et ildfast fad og læg dernæst lasagneplader, sauce og ost lagvis. Bag lasagnen ved 200C i ca. 30 min.Tilbehør: BrødEnergi pr. portion: 3100kJ (738 kcal), protein 29% Fedt 35%, kulhydrat 36%