Kyllingetournedos med kartoffelsalat


KYLLINGE-TOURNEDOS. Opskrift på Kyllingetournedos med kartoffelsalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500g Danpo hakket kyllingefars
1 knust fed hvidløg
1 tsk. salt, peber
4 skiver bacon
Hvedemel
Smør eller olie til stegning
Kartoffelsalat:
¾ kg kogte kartofler
¼ liter yoghurt
1 tsk. akaciehonning
½ tsk. stødt spidskommen
Salt, peber
1 hakket rødløg
1 bdt. Snittet forårsløg
1 bdt. Purløg
1 bk. Baby spinat

Sådan tilberedes opskriften
Rør kødet med knust hvidløg, salt og peber. Form kødet til 4 tournedos og bind en skive bacon omkring hver.
Skær kartoflerne i mindre stykket. Rør yoghurt, akaciehonning, spidskommen, salt og peber sammen. Kom kartofler, rødløg og forårsløg i dressingen og lad det trække mindst 30 min. Smag til og drys med purløg samt baby spinat.
Vend bøfferne i hvedemel og steg dem ca. 5 min på hver side ved jævn varme på panden.
Tilbehør: Flute
Energi pr. portion: 2505kJ (596 kcal), Protein 25% Fedt 30%, kulhydrat 44%