Kyllingerulle med nødder og druesalsa


KYLLINGERULLE. Opskrift på Kyllingerulle med nødder og druesalsa

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 35 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500g Danpo hakket kyllingefars
Salt, peber
1 æg
1 dl hvedemel
1 lille finthakket løg
125g champignon
35g hasselnødder
75g revet emmentaler

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør kødet sammen med salt, peber, æg, hvedemel og løg. Hak champignon og nødder groft og kom dem i farsen. Form farsen til en aflang rulle og rul den i revet ost. Bag farsrullen ved 200C i ca. 30 min. i et smurt ovnfast fad. Halver druerne og fjern kernerne. Bland druerne med fintsnittede forårsløg, citronsaft, olivenolie og mynte.
Smag salsaen til med salt og grov peberblanding.
Skær farsrullen i skiver og server sammen med druesalsa og kartofler.
Tilbehør: Små kogte eller ristede kartofler.
Energi pr. portion: 2760kJ (657 kcal), protein 24% Fedt 33%, kulhydrat 43%