Kyllingefrikadeller med rissalat


KYLLINGE-FRIKADELLER. Opskrift Kyllingefrikadeller med rissalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500g Danpo hakket kyllingefars
2 stk. salt
¼ tsk. Peber
1 finthakket skalotteløg
1 dl hvedemel
1 æg
2 dl mælk
Smør eller olie til stegning.
Rissalat
2 dl ris
¼ kg tomater
1 bdt. Forårsløg
2 spsk. olivenolie
2 spsk. hvid balsamico
Salt, peber
1 lille radicchio salat
1 stor håndfuld rucola salat

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog risene som anvist og sæt dem til afkøling.
Rør kødet godt med salt, tilsæt peber, skalotteløg, hvedemel og æg.
Rør mælken i lidt af gangen og lad farsen hvile i mindst 15 min.
Form farsen til frikadeller og steg dem i 4-5 min. på hver side ved jævn varme. Bland de afkølede ris med kvarte tomater, snittede forårsløg, olivenolie og balsamico.
Smag til med salt og peber og tilsæt radicchio brækket i mindre stykker, samt rucola lige inden servering.
Tilbehør: brød
Energi pr. portion: 2100kJ (500 kcal), protein 26% Fedt 30%, kulhydrat 44%