Græsk kylling med kartofler oliven og græsk gede tzatziki


GRÆSK KYLLING. Græsk kylling med kartofler oliven og græsk gede tzatziki

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
500 g. Danpo Din Kylling Filet
Olivenolie til stegning
2 fed hvidløg
3/4 kg små skrubbede kartofler
1-2 kviste rosmarin
1-2 laurbærblade
1 strimmel citronskal
Salt, peber
4-6 nye løg eller salatløg
1 stor håndfuld rucola
100 g kalamata oliven
Græsk gede tzatziki
1 agurk
Salt
1-2 fed knust hvidløg
50 g gedeost
200 g græsk yoghurt
Peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Del fileterne i 3-4 lige store stykker. Brun hurtigt kyllingestykkerne i olivenolie. Tilsæt hvidløg, kvarte/halve kartofler, rosmarin, laurbær og citron, krydr med salt og peber og steg ca. 15 min. ved middel varme til kartoflerne er møre.
Skær løgene i både og kom dem i wokken de sidste 5 min.
Smag til og drys med rucola samt oliven og server med tzatziki og pitabrød til.
Skræl agurken, flæk den på langs og fjern kernerne.
Riv agurken, drys med salt og lad den dryppe af i en sigte i ca. 15 min.
Skyl saltet af, pres væden fra og rør agurken sammen med gedeost og yoghurt. Smag til med salt og peber.