Thai kylling i kokosmælk med rice pilau


Thai kylling i kokosmælk med rice pilau

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
280 g. Danpo Din Kylling Tern, Thai inspireret
1/2 -1 tsk. karry, gerne grøn thai karry
1 lille dåse kokosmælk ca. 1 1/2 dl
1 fintsnittet chili uden kerner
2 tørrede kaffir limeblade eller
En strimmel citronskal
175 g broccoli i små buketter
100 g sukkerærter
Fishsauce eller salt
Thai basilikum eller mynte
Rice pilau
2 finthakkede skalotteløg
1 spsk. olie
1 fed knust hvidløg
1 tsk. fintrevet ingefær
2 dl basmati ris
1/2 tsk. knust chili
4 dl hønsebouillon
Safran eller gurkemeje
Revet appelsinskal og saft fra
1 økologisk appelsin
Salt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rist karry i lidt af kokosmælken til det dufter, tilsæt kyllingestrimlerne og lynsteg 2-3 min. Kom resten af kokosmælken, chili, limeblade samt broccoli ved, og lad det koge 3 min.
Tilsæt sukkerærter halveret på langs og kog endnu 2-3 min.
Smag til med fishsauce og drys med frisk thaibasilikum. Server med rice pilau.
Sauter skalotteløg i olie nogle minutter uden at de tager farve. Tilsæt hvidløg, ingefær, ris og chili og rør det hele godt sammen.
Hæld hønsebouillon over, tilsæt safran, appelsinskal samt saft og lad det simre 15 min. ved middel varme til væden er fordampet. Smag til med salt og peber og drys med urter samt mandelflager.
Tips!
Frisk thai basilikum eller mynte samt ristede mandelflager.