Spansk kyllingegryde


SPANSK KYLLINGEGRYDE. Opskrift på Spansk kyllingegryde

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 45 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
800 g. Danpo Din Kylling
Citronmarinerede lår
Olie
2 løg
2 fed hakket hvidløg
100 g chorizo i tykke skiver
1 lille aubergine
1 stor gul peberfrugt
1 ds. hakkede tomater
1 dl hønsebouillon
1 tsk. oregano
Salt, peber
3/4 kg små skrubbede kartofler
1/4 dl groft salt

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Brun kyllingelårene i lidt olie sammen med hakket løg og hvidløg. Tilsæt chorizo samt aubergine i grove tern og brun endnu et par minutter.
Kom peberfrugt i grove tern, tomat, bouillon og oregano ved og lad retten simre i 45 min. Smag til med salt og peber. Damp kartoflerne i en anelse vand tilsat groft salt til de er møre, væden er helt fordampet og der har dannet sig en tynd saltskorpe omkring kartoflerne.
Server kartoflerne til kyllingen.
Energi pr. person: 2060 kJ (490 kcal) Energifordeling: Fedt 32%, Protein 27%, Kulhydrat 41%