Kyllinge Satay spyd med kokosdip


KYLLINGE SATAY. Opskrift Kyllinge Satay spyd med kokosdip

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
260 g. Danpo Din Kylling Inderfilet
1 tsk. farin eller rørsukker
1 tsk. karry
1 tsk. limesaft
2 tsk. kokosmælk
Små træspyd
Kokosdip
1- 1/2 tsk. rød thaikarry eller anden karry
1 1/2 dl kokosmælk
1/4 dl grovmalet jordnøddesmør
1/2 dl vand
1 tsk. limesaft
1 tsk. fiskesauce eller salt
Evt. sukker
Tilbehør
Nudelsalat
75 g nudler
½ bdt. radiser
½ aurgk
100 g forskellige spirer (ikke lucerne)
½ bk. Mizuna salat eller rucola
Dressing
50 g ananas-chipotle salsa eller sød chilisauce
1 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
1 tsk. mørk ristet sesamolie eller alm. olie

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland sukker, karry, limesaft og kokosmælk. Vend inderfileterne godt rundt i marinaden og lad dem trække mindst 1 time. Læg træspydene i vand i mindst 1/2 time. Sæt inderfileterne på spyd.
Rist thaikarry i en skefuld kokosmælk, til det begynder at dufte.
Tilsæt resten af kokosmælken, jordnøddesmør og vand. Bring saucen i kog under omrøring og lad den koge i ca. 3 min. for svag varme.
Smag saucen til med limesaft, fiskesauce og sukker.
Pensel spydene med olie og grill dem 2-3 min. på hver side.
Tilbered nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand. Skyl radiserne grundigt, lad gerne lidt af toppen sidde og skær dem i skiver.
Halver agurken, fjern kernerne og skær den i skrå skiver. Pisk salsa, limesaft, fiskesauce og sesamolie sammen. Vend nudlerne godt rundt i dressingen og tilsæt de øvrige grønsager.