Rødvinkylling med svampe


RØDVINSKYLLING. Opskrift på Rødvinkylling med svampe & skalotteløg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 bakke Danpo Rødvins Mix
1 pakke bacon
12 fed hvidløg
16 små skalotteløg
1/2 kg svampe, gerne forskellige
Olivenolie
Salt, peber
3 timiankviste eller 1 tsk tørret timian
2 laurbærblade

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Halver baconskiverne og læg dem imellem kyllingen.
Sæt bakken i ovnen 20 min. ved 175ºC.
Pil hvidløgsfeddene og skalotteløgene.
Rens svampene og skær de største i lidt mindre stykker.
Steg hvidløg, skalotteløg og svampene et par minutter i olivenolie.
Krydr med timian og laurbær.
Kom blandingen i bakken med kylling og bacon. Sørg for at baconstykkerne ligger øverst, så de bliver sprøde.
Steg endnu 20 min. og server med lunt brød og evt. lidt grøn salat.
Tilbehør
Brød og grøn salat