Pasta pastinak og kylling


PASTA PASTINAK. Pasta pastinak & kylling

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
260 g. Danpo Din Kylling Filet
250 g båndpasta
75 g bacon i tern
75 g grofthakkede mandler
250 g skrællet pastinak
8-12 små hele fed hvidløg
Salt, peber
Hakket persille

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kyllingefileterne i tern. Kog pastaen som anvist i letsaltet vand. Skær pastinakkerne i tynde skiver på langs. Steg baconternene sprøde og tag fedtet fra.
Tilsæt kylling og brun dem godt. Kom mandel, pastinak og hvidløg ved og steg i ca. 6 min. til grønsagerne er møre. Bland straks med pasta, smag til med salt og peber og drys godt med persille. Server med brød og evt. lidt revet parmesan på toppen.
Portionen passer til 2-3 personer.
Tilbehør: brød og evt. revet parmesan
Energi pr. person: 2630 kJ (626 kcal) Energifordeling: Fedt 32%, Protein 24%, Kulhydrat 44%