Pasta med kylling, parmaskinke og gorgonzola


PASTA KYLLING. Pasta med kylling, parmaskinke og gorgonzola

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
260 g. Danpo Din Kylling Inderfilet
2 spsk. olivenolie til stegning
250 g pasta f.eks. rigatoni eller penne
70 g parmaskinke
2 fed hvidløg
1 spsk. frysetørret timian
200 g majroer
200 g jordskokker
30 g hasselnøddekerner
Salt, peber
1 lille bdt. hakket persille
25 g frisk parmesan
Nøddebrød med gorgonzola
3 skiver Ciabattabrød
100 g gorgonzola
30 g hakkede hasselnødder
3 små kviste frisk timian

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær inderfileterne i mindre stykker. Kog pastaen som anvist på emballagen i letsaltet vand. Steg parmaskinken sprød i ovnen under grillen. Hold godt øje det går hurtigt.
Skær majroerne i tern eller smalle både og jordskokkerne i skiver. Steg først inderfileterne 1 min. i olivenolie tilsat hvidløg. Kom timian, rodfrugter og grofthakkede hasselnøddekerner ved og steg i ca. 6 min. under konstant bevægelse.
Krydr med salt og peber og bland straks med friskkogt pasta, sprød parmaskinke brækket i mindre styk-ker og hakket persille. Drys med høvlet/revet parmesan og server evt. med nøddebrød til.
Smør brødene med gorgonzola. Drys med hakkede hasselnødder samt timian og gratiner i ovnen til de er gyldne.