Pappadelle med kylling, svampe og parmasanchips


Pappadelle med kylling, svampe og parmasanchips

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
260 g. Danpo Din Kylling Inderfilet
Olivenolie til stegning
2 hakkede skalotteløg
250 g blandede svampe
1 fed hakket hvidløg
1 dl tør hvidvin
25 g smør
250 g pappadelle eller anden
Båndpasta
Salt, peber
Hakket persille
Evt. nogle dråber trøffelolie
Parmasanchips
1 stykke hel parmesan.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kyllingeinderfileterne i tern. Svits kyllingestykkerne i olie, tilsat hakket skalotteløg og krydr med salt og peber. Tilsæt svampe og svits endnu nogle minutter. Kom hvidvin ved og lad det koge næsten helt væk.
Kog pastaen som anvist. Bland pasta og smør med kylling, smag til med salt og peber, drys med hakket persille og dryp evt. med lidt trøffel-olie. Server straks med parmesanchips og evt. brød.
Høvl lidt af parmesanosten i flager med en ostehøvl og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag osten nogle minutter ved 225°C, til chipsene er gyldne og sprøde.
Tilbehør: Ciabattabrød.