Ovnstegte kyllingelår med rosa pebersauce


OVNSTEGTE KYLLINGELÅR. Opskrift på Ovnstegte kyllingelår med rosa pebersauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
800 g. Danpo Din Kylling Lår
2 spsk smeltet smør
1 knivspids salt
1 knivspids peber
2 hakkede løg
1 spsk rosa peberkorn (stødes i morter)
2 spsk smeltet smør
2 tsk dijonsennep
2 dl hønsebouillon
2 dl fløde 18%

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Læg kyllingelårene i et smurt ildfast fad, bland det smeltede smør med salt og peber og pensl lårene med blandingen. Steg kyllingelårene i ovnen ved 175º C i ca. 40 min., indtil kødet er gennemstegt og mørt, og kødsaften er klar.
Stik i lårene med en kødnål - er kødsaften stadig rosa, skal lårene steges i yderligere nogle minutter. Saucen tilberedes ved at varme løg sammen med de stødte rosa peberkorn i det smeltede smør i en gryde.
Løgene skal ikke brune, men lot klares. Når de er klare, tilsættes sennep, bouillon og fløde. Det hele koges stille og roligt ind til en passende konsistens og smages til sidst til med salt og peber. Servér retten med kartofler og grøntsager.