Mexicansk chili kylling med grov guacamole


CHILI KYLLING. Mexicansk chili kylling med grov guacamole

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
560 g. Danpo Din Kylling Chili/Lime Filet
Olie til stegning
2-3 finthakkede chilier uden kerner
1 tsk. spidskommen
2 tsk. paprika
2 ds. kidney bønner i saltlage
2-3 spsk. appelsin- eller limesaft
Salt, peber
1 bdt. snittede forårsløg
Grov guacamole
2 avocado
2 tomater
2 spsk. limesaft
1-2 finthakkede grønne chilier uden kerner
1/2 bdt. frisk hakket koriander
Salt

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kyllingefileterne i små tern. Svits kyllingestykkerne i olie tilsat chili, spidskommen og paprika i ca. 3 min. Tilsæt idneybønner, der er skyllet godt i koldt vand samt appelsinsaft
og lad det simre 3 min.
Smag til med salt og peber og drys med forårsløg. Server på lune tortillaer med guacamole.
Halver tomaterne, fjern kernerne og hak tomatkødet groft. Mos avocadokødet let med en gaffel og bland med tomat, limesaft, chili og koriander. Smag til med salt og server.
Tilbehør: Tortillaer eller ris.