Kyllingegryde


KYLLINGEGRYDE. Opskrift på Kyllingegryde

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
800 g. Danpo Din Kylling Lår
1 tsk salt
1 knivspids peber
Olie
1/2 tsk chilipeber
2 dåser flåede tomater
2 løg
100 g friske champignon
Hakket persille

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skindet tages af kyllingelårene og de krydres med salt, peber og chili - og brunes godt på alle sider i olie på en stegepande. Kom de rensede og skivede champignon ved sammen med de hakkede løg.
Lad det hele brune godt igennem sammen med kyllingelårene i et par minutter. Kom nu det hele i en gryde sammen med de flåede tomater og lad det simre under låg i ca. 30 min., indtil
kødet er mørt.
Drys friskhakket persille over retten og servér med kogte ris og grøn salat.