Kylling tikka masala med spinat nigella


Kylling tikka masala med spinat nigella

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
280 g.Danpo Din Kylling Chili/Lime Filet
1 spsk. olie
1/4 dl fintrevet ingefær
1/4 dl limesaft
1 fed hvidløg
1/2 tsk. stødt chili
2 spsk. hakket frisk koriander
2 løg
1 tsk. gurkemeje
1 dl fløde 13
Frisk koriander
Spinat Nigella
1 bdt. forårsløg
1 fed hvidløg
1/2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. Nigella eller sesamfrø
Olie til stegning
1 bk. baby spinat
Salt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kyllingefileterne i tern og læg dem i en marinade bestående af ingefær, limesaft, olie, hvidløg, chili og koriander mindst 30 min.
Steg kød og løg i både 5 min. i lidt olie ved jævn varme. Tilsæt gurkemeje og fløde og lad det koge nogle minutter. Smag til med salt og peber og drys med hakket frisk koriander og server med spinat og naanbrød
Lynsteg snittede forårsløg 2-3 min. i lidt olie sammen med hvidløg i skiver, spidskommen og nigelle. Tilsæt spinat og lynsteg 1 min. Smag til med salt og peber.
Tilbehør: Naanbrød og spinat Nigella.