Kylling stegt med majroer i hvidvinssky


Kylling stegt med majroer & gulerødderi hvidvinssky

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 45 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
800 g. Danpo Din Kylling Lår
salt, peber
400 g små majroer
400 g skrællede gulerødder
1 tsk. knuste enebær
75 g pancetta eller bacon i skiver
11/2 dl tør hvidvin
1 spsk. olivenolie
10 salvieblade
50 g sorte soltørrede oliven

Sådan tilberedes opskriften
Læg kyllingelårene i en smurt bradepande og krydr med salt og peber. Halver de største majroer og skær gulerødder i kvarte på langs.
Læg grønsagerne i bradepanden sammen med kyllingelårene og drys med enebær.Dæk kyllingestykkerne med pancetta,
hæld hvidvin ved, dryp grønsagerne med olivenolie og drys med salvieblade. Sæt bradepanden i ovnen ved 200°C i ca. 45 min.
Server med brød, ris eller kartofler til. Portionen passer til 3-4 personer.
Tilbehør: brød, ris, kartofler eller kartoffelmos
Energi pr. person: 2240 kJ (533 kcal) Energifordeling: Fedt 34%, Protein 23%, Kulhydrat 39%