Kylling med spinat


OPSKRIFT KYLLING MED SPINAT. Opskrift på Kylling med spinat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
800 g. Danpo Din Kylling Lår
1 zittauerløg
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 spsk tørret oregano
1,5 dl tør hvidvin
1 pakke hel frossen spinat
1 tsk salt
Sort peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Løg og hvidløg hakkes fint. Olien varmes op i en stor tegegryde
med låg. Brun kyllingelårene ved stærk varme, kom løg og hvidløg ved, vend dem godt i olien og skru ned for varmen. Nu krydres med salt, peber og oregano, vinen hældes ved og får et opkog.
Lad retten simre under låg i ca. 20 min., indtil lårene er helt møre. Når kyllingelårene er stegt færdige, blandes den frosne spinat i, og der koges videre i 5 min.
Servér retten direkte fra gryden med grøn salat eller kogte ris.