Kylling i wok med nudler og savoykål


WOK KYLLING. Opskrift Kylling i wok med nudler og savoykål

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
280 g. Danpo Din Kylling Marinerede Strimler
2 spsk olie
1-2 røde chili uden kerner
1 spsk finthakket, frisk ingefær
3 gulerødder
3 porrer
300 g savoykålsblade
2 tsk ristet sesamolie
250 g tørrede ægnudler
1 spsk limesaft
1-2 spsk østerssauce
1-2 spsk sojasauce
Tilbehør
3 stk. pitabrød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Svits kyllingestrimlerne 2-3 min. i olie i en wok eller stor stege-gryde.Tilsæt finthakkede chili og ingefær og svits i endnu 1 min.
Skær gulerødderne i stave, snit porrerne i lange, tynde strimler og savoykålen groft. Kom gulerodsstavene ved og svits i 2 min., tilsæt porrestrimler samt savoykål og svits i 4 min. Krydr med sesamolie.
Kog og afdryp nudlerne, vend dem i retten og varm retten godt igennem. Smag til med limesaft, østerssauce samt sojasauce og servér straks med lune pitabrød til.