Kylling i chili-rødt


CHILI KYLLING. Opskrift påKylling i chili-rødt

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2 stk. Danpo Din Kylling Filet
50 g reven emmenthaler
1/2 tsk hvidløgssalt
1 tsk røde chiliflager
Rød sauce
1/2 rød peberfrugt i tern
1 lille rød chili uden kerner
1 dl flåede, hakkede tomater
1 lille kartoffel i tern
1/2 dl hønsebouillon
1/2 spsk balsamisk eddike
Salt og peber
Røde brød
2 store skiver landbrød
2 kryddertomater
1/2 dl friskhakket basilikum
1 fed knust hvidløg
1 tsk olivenolie

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Vend kyllingefileterne i en blanding af reven emmenthaler, hvidløgssalt og chiliflager. Læg dem i et smurt, ovnfast fad og drys resten af osten over.
Steg kyllingefileterne i ovnen ved 225°C i 15 min., og lad dem hvile i 5 min.
Kom peberfrugt, fintsnittet chili, tomater, kartoffel og hønsebouillon i en gryde og lad det koge i 20 min. for svag varme. Blend saucen og smag til med salt, peber og balsamisk eddike.
Bland hakkede kryddertomater, basilikum og knust hvidløg. Rist brødene. Fordel blandingen på de ristede skiver brød og dryp med olivenolie.