Kylling Caponata med persillepesto


CAPONATA KYLLING. Opskrift Kylling Caponata med persillepesto

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 stk. Danpo Din Kylling FiletOlivenolie til stegning2 fed hvidløg3 kviste rosmarin1 squash1 gul peberfrugt1 bdt. små nye løg1/4 kg cherry tomater1/4 dl rosiner1/4 dl pinjekernerPersillepesto1 dl hakket persille1 spsk. ristede pinjekerner1/2 dl frisk revet parmesanost1/2 dl olivenolieSalt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kyllingefileterne i tern og brun dem i lidt olivenolie tilsat hvidløg og rosmarin.Skær squash i skiver, peberfrugt i strimler og løg i både.Kom grønsagerne ved kyllingen og steg ca. 5 min.Tilsæt cherry tomater, rosiner og pinjekerner og steg endnu nogle minutter.Smag til med salt og peber. Server med brød og persillepesto.Blend persille, pinjekerner, parmesan og olivenolie, og smag til med salt og peber. Tilbehør: Brød eller pasta.