Gammeldags kylling med agurkesalat


KYLLING OPSKRIFT. Gammeldags kylling med agurkesalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1400 g. Danpo Din Kylling Hel Kylling
1-2 bundter persille
50 g smør
2 dl hønsebouillon
1,5 dl fløde
Salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Persillen skylles og tørres. Nip de grove stilke af. Fyld persille og 1/3 af smørret i kyllingen og luk med kødpinde. Brun resten af smørret i en stor stegegryde, læg kyllingen i og brun den godt på alle sider.
Når den er pænt brunet, krydres med salt og peber. Læg kyllingen på siden (- og vend den herefter ofte), skru ned for varmen, hæld bouillon ved og læg låg på gryden. Lad nu kyllingen stege stille og roligt i ca. 1 3/4 time, indtil kødet let kan løsnes fra benet, og kødsaften er helt klar.
Tag kyllingen op af gryden, pak den i folie og hold den varm, mens saucen tilberedes. Kog gryden af med fløde og evt. lidt bouillon, og lad det hele koge ind til saucen er jævn.
Servér med hvide, kogte kartofler og agurkesalat.