Fyldt provencalsk kyllingefilet


FYLDT KYLLINGEFILET. Fyldt provencalsk kyllingefilet

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
5 stk. Danpo Din Kylling Filet
1 dusk bredbladet persille
1 lille fed finthakket hvidløg
1 gedeost i krydderolie ca. 33 g
1 spsk. hakkede sorte oliven
Salt, peber
Kødnåle eller tandstikker
Tilbehør
Grillet lag på lag grønt
1 lille aubergine
Salt
1/2 squash
1-2 bøf tomater
2 duske bredbladet persille
1 fed hvidløg
1/4 dl olivenolie
2 gedeost i krydderolie ca. 66 g

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær forsigtigt en lomme i hver kyllingefilet, åbningen må ikke være for stor. Hak persille og hvidløg fint. Halver osten og læg en skive i hver filet sammen med hvidløgspersille og oliven.
Luk med en kødnål og krydr med salt og peber. Grill eller steg fileterne ca. 5 min. på hver side.
Skær auberginen i 6 skiver på den lange led og drys med salt. Skær squash i lange skiver. Skær tomaten i skiver. Hak persille og hvidløg fint og rør det sammen med 1 spsk. olivenolie.
Dup aubergineskiverne tørre med køkkenrulle. Smør to aubergineskiver med lidt gedeost og fordel squashskiverne oven på. Smør med lidt af hvidløgspersillen og læg en aubergineskive oven på hver.
Smør igen aubergineskiverne med lidt gedeost og hvidløgspersille og dæk med tomatskiver. Smør resten af gedeosten på tomatskiverne og dæk med den sidste aubergineskive. Pensel aubergineskiverne med olivenolie og grill de to "grønsagslasagner" ca 3 min. på hver side.
Serveres med flute.
Tips!
Grønsagerne kan også bages i ovnen ved 225°C ca. 15 min.