Fyldt kyllingefilet med røget skinke


FYLDT KYLLINGEFILET. Opskrift på Fyldt kyllinge-filet med røget skinke

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
4 stk. Danpo Din Kylling Filet
150 g flødeost
1 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk tørret basilikum
3 spsk tomatpuré
1 knivspids salt
1 knivspids hvid peber
8 skiver røget skinke
Smør
8 dl pasta, f.eks. Gnocchi
200 g cherrytomater
100 g sorte oliven uden sten

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Flødeost, tomatpuré, basilikum, citronsaft, salt og peber røres sammen til en tyk masse. Skær et dybt snit på den lange side i hver kyllingefilét og fyld op med flødeosteblandingen.
Svøb to skiver røget skinke om hver kyllingefilét og læg dem i
et smurt ildfast fad. Pensl med en smule smør og steg kyllingefiléterne i ovnen ved 200º C på nederste rille i ca. 25 min.
Samtidig med at kyllingefiléterne er i ovnen, koges pastaen. Skær tomater og oliven, og bland dem i den færdigkogte pasta. Skær de færdigstegte kyllingefiléter i skiver og servér dem sammen med pastaen.