Caecars Lun salat med kylling og sprøde parmesanchips


CAEARS SALAT. Caears Lun salat med kylling og sprøde parmesanchips

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 st Danpo kyllinge Hvidløgsbryststeg8 skiver ciabattabrød2 fed knust hvidløg1/4 dl olivenolie75 g frisk revet parmesan 4 skiver lufttørret skinke1 romainesalat eller anden sprød salat1 stor håndfuld rucola1/4 dl ristede pinjekerner

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Sæt bryststegen i ovnen og steg den som anvist på emballagen.Lad den hvile lidt inden kødet skæres fri af brystbenet og skæres i tynde skiver på skrå.Rør hvidløg og olivenolie sammen.Dryp brødene med hvidløgsolie og rist dem i ovnen til de er sprøde og gyldne.Drys parmesanosten ud på et stykke bagepapir i et jævnt lag.Bag parmesanosten ca. 6 min. ved 225ºC, til den er smeltet og gylden.Afkøl og bræk osten i lidt mindre stykkerSteg skinken sprød i ovnen.Skyl salaten grundigt. Læg salaten lagvis på fire tallerkener med kylling, hvidløgsbrød, parmesanchips og parmaskinke.Drys med pinjekerner og dryp evt. lidt af skyen fra kyllingen hen over salaten