Corn Chowder med kylling, bacon og majs


CORN, KORN KYLLING. Corn Chowder med kylling, bacon og majs

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
260 g. Danpo Din Kylling Filet
50 g baconterninger
1 spk majsolie
1 fintsnittet porre
1 stilk fintsnittet bladselleri
1 stor bagekartoffel, ca. 300 g i terninger
3/4 l hønsebouillon
1 dåse majs (185 g afdryppet vægt)
1 dl fløde, evt. piskefløde
Salt, hvid peber
Groftskåret purløg til servering
Corn cakes
2 1/2 dl majsmel
2 1/2 dl glutenholdigt mel
1 spsk sukker
2 store æg
2 dl letmælk
2 dl majsolie

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Steg baconterningerne i den varme olie et par minutter. Tilsæt porre, blad-selleri og kartoffeltern og steg over lav varme i 2-3 minutter. Hæld bouillon ved og lad suppen snurre under låg i 15 minutter.
Afdryp og purér halvdelen af majskornene i en blender. Skær kyllingekødet i tynde strimler. Rør de hele majskorn, samt de purerede majskorn i suppen sammen med kyllingestrimler og fløde. Lad det hele snurre yderligere 5-6 minutter.
Smag til med salt og peber og servér suppen med et drys purløg samt corn cakes.
Bland de tørre ingredienser i en skål og lav en fordybning i midten. Pisk æg, mælk og 1/2 dl af olien sammen, hæld blandingen i melet og rør dejen jævn.
Varm et par spsk olie på panden, sæt dejen herpå med en ske og flad den ud til cirkler, som er 7-8 cm i diameter. Steg majsbrødene gyldne 1-2 minutter på hver side og hold dem varme i ovnen, efterhånden som de er bagte.