Basilikum kylling med porresauté


Basilikum kylling med porresauté

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
800 g. Danpo Din Kylling Lår
Basilikumpuré:
1 bk frisk basilikum
3 spsk olivenolie
Porresauté:
5 porrer
300 g grønne bønner eller
Haricots verts
1 spsk vand
1/2 dl fløde 13%
Salt og peber
Tilbehør
250 g ris og 4 stk. grovflûtes

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Blend basilikumblade og oliven-olie sammen til en grøn puré.
Løft forsigtigt skindet på kyllingestykkerne, og smør stykkerne med basilikumpuréen (gem 2 spsk til grøntsagerne). Læg skindet på plads, krydr med salt og peber, og steg kyllingestykkerne i ovnen ved 200°C i ca. 1 time.
Rens, snit og skyl porrerne grundigt. Sautér porrer og bønner i basilikumpuré og vand i ca. 5 min. Kom fløde ved, kog op og smag til med salt og peber.
Servér ris og flûtes til.