Barbeque Mix med kartoffelgratin og rødvinssauce


Barbeque Mix med kartoffelgratin og rødvinssauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 bakke Danpo Barbeque Mix 1100 g.Grill Danpo Barbeque Mix som angivet på emballagen.Gratin:Ingredienser6 kartofler ca. 500 g.2 gulerødder1 stk rodselleri ca. 100 g.1 tsk salt1 knsp hvid peber1 tsk oregano2 fed hvidløg2 dl revet gratineringsost2,5 dl flødeRødvinssauce250 g. løg1 fed hvidløg250 g. gulerødder250 g. pastinak1 spsk tomatpuré1/2 dl sukker3/4 flaske rødvin4 spsk kalvefond1/4 dl balsamicoeddike2 laurbærblade1 spsk hvide peberkorn2 spsk timianSalt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Sæt ovnen på 225° C. Skræl og skær kartoflerne ogrodfrugterne i tynde skiver. Kog kartofler og rodfrugteri vand i ca. 5 min. Hæld vandet fra. Rør forsigtig salt,peber, oregano, hvidløg og halvdelen af osten i.Fordel herefter det hele i et ildfast fad. Hæld fl ødenover og fordel resten af osten. Stil fadet nedersti ovnen og steg i ca. 30 min.RødvinssauceSkær løg og rodfrugter i 3 cm store terninger. Steg terningernehårdt i en gryde sammen med tomatpuréen. Lad detsimre 5–10 min. Hæld sukker i og lad det karamellisere.Hæld kalvefonden, eddike og vin i gryden. Tilføj laurbærblade,hvid peberkorn og timian. Lad saucen koge til ønsketsmag og konsistens. Si saucen og smag til med salt og peber.Er saucen for tynd kan den evt. jævnes.Serveres med valgfri salat.