Stegt tun med løg


STEGT TUN. Opskrift på Stegt tun med løg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
4 store stykker tun
4 store løg
½ glas rødvinseddike
½ glas olivenolie
1 tsk. sukker
mynteblade (alt. hakket persille)
mel
salt og peber.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Krydr tunstykkerne med salt, peber og vend dem i mal. Steg dem ca. to minutter på hver side, tag dem af panden og hold dem varme. Skær løgene i tykke skiver og smid dem i en stor pande med en kop vand og et halvt glas olivenolie. Lad det koge til vandet er fordampet og løgene begynder at stege i olien. Hæld rødvinseddiken, sukker og salt på. Tunstykkerne tilsættes igen og simrer 8-10 med til saucen er kogt ind. Bliver det for tørt så tilsæt en sjat hvidvin eller vand. Til sidst drysses stykkerne med hakkede mynteblade og serveres med kogte kartofler eller en salat.