Sværdfisk som i Messina


SVÆRDFISK. Opskrift på Sværdfisk som i Messina

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
4 skiver sværdfisk
1 stort løg
½ stængel blegselleri
50 gr. sorte oliven
30 gr. kapers
tomatsauce
olivenolie
salt og peber.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
I olivenolie klares det fint hakkede løg og hakket blegselleri. Tilsæt halverede kapers og de sorte oliven der deles med fingrene. Efter et par minutter tilsættes et par dl. Tomatsauce.
Lad det hele samle sig et par minutter og tilsæt fisken, salt og peber; tilsæt vand så fisken næsten dækkes lad det simre videre ved lav varme i cirka 20 min. - Fisken kan vendes èn gang, men man risikerer at ødelægge den hvis det er et stort stykke. Går det ikke at vende fisken, så tilbered fisken med låg på, så den dampes ordentligt.
Denne ret serveres traditionelt med kogte kartofler og drysses med hakket persille.