Pasta med blomkål.


PASTA MED BLOMKÅL. Opskrift på Pasta med blomkål.

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
400 gr. pasta f.eks. penne eller conchiglie ca. 400-600 gr. blomkål (evt. broccoli)olivenolie
1 løg
ca. 50 gr. revet pecorino-ost (alt. parmesan) et glas hvidvin
salt
peber
peperoncino (små stærke chili).

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Blomkålen skæres i små bukketter (på størrelse med pastaen) og koges i letsaltet vand. Løget skæres i små tern og gyldnes i rigeligt olivenolie på panden sammen med et par peperoncini. Tilsæt de kogte blomkålstykker, en god sjat hvidvin og lidt kogevand. Tilsæt salt og peber og lad det koge med låg på.
Tilsæt den kogte pasta, rør rundt og tilsæt den revne ost.